In Bucuresti putem regasi numeroase cabinete de stomatologie care ofera pacientilor servicii profesionale, la standarde pe care le regasim in alte tari mult mai dezvoltate. Nu este nici un secret ca in Romania s-a dezvoltat foarte mult turismul medical si ca foarte multi straini ajung sa fie tratati de doctorii nostri. In stomatologie, preturile practicate de cabinetele din Romania sunt uneori chiar si cu 70% mai ieftine fata de USA sau alte tari din Europa.

Orizont Dental Clinic este partenerul nostru din Bucuresti, ce activeaza cu peste 5 doctori stomatologi, oameni cu pregatire si experienta de peste 20 ani in acest segment medical. In cazul in care sunteti din sector 3 sau 6, puteti lua in considerare Orizont Dental Clinic pentru servicii de stomatologie, cum ar fi chirurgie dentara, parodontologie, implanturi, interventii urgente etc. Pentru ca ii cunoastem foarte bine, putem sa garantam ca sunt oameni care conduc clinica cu foarte multa pasiune si dorinta de a satisface nevoile pacientilor. In acelasi timp, nu uitati ca noi va stam la dispozitie in Sector 2.

Dr. Cutopal Dana Alexandra, Dr. Rebegea Cristina sau Dr. Negoita Ruxandra sunt doar cateva nume importante care lucreaza in cadrul clinicii Orizont Dental Clinic.

Cand trebuie sa ajungi la medicul stomatolog ?

Recomandam sa ajungeti la stomatolog oricand simtiti un disconfort, in special cand consumati lichide reci si simtiti durere, sau cand consumati alimente cu zahar si aveti aceeasi problema. Incercati sa fiti intotdeauna preventivi si sa rezolvati problemele inainte sa se agraveze. In Bucuresti avem foarte multe cazuri la copii, alimentatia nepotrivita fiind o problema din ce in ce mai grava si care trebuie tratata cu seriozitate de catre parinti.

Urgenta stomatologica? Avem deschis pana la ora 21.00

In cazul in care nu mai puteti astepta pentru o programare si aveti o problema care va afecteaza grav, Orizontal Dental Clinic si Cubic Dent ofera servicii de urgenta stomatologica.

orizontal dental clinic Bucuresti

 

 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

4 thoughts on “Orizont Dental Clinic, partenerul nostru din Bucuresti

 1. Am avut o interventie la clinica Orizontal acum multi ani si am fost foarte multumit de serviciile pe care le-au oferit. Recomand tuturor celor care au nevoie de servicii de stomatologie!

  • Buna ziua,

   Preturile la implantul dentar Megagen folosit de catre medicul nostru specialist in chirurgie dentoalveolara, pornesc de la 500 euro. Dar va asteptam in cabinet la o consultatie pentru a beneficia de un plan de tratament individualizat pentru nevoile dvs.
   Intr-adevar, avem program si in weekend, asa cum este mentionat si pe site.

   Va asteptam,
   Echipa Cubic Dent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *