Implant dentar

Ce este implantul dentar?

Implantul dentar este fabricat din titan, avand forma unui surub si este inserat la nivelul osului maxilar sau mandibular, in creasta alveolara si acoperit de gingie, reconstituind radacina dintelui pierdut.

 • Ce rol are un implant dentar?

Odata inserat, implantul joaca rolul unei radacini dentare, pe care medicul poate construi cu ajutorul unui bont protetic, coroana dentara care va reconstitui morfofunctional spatiul edentat.

Un spatiu mare edentat (mai multi dinti alaturati lipsa) poate fi protezat cu ajutorul implanturilor, printr-o punte dentara care sa protezeze o edentatie de trei dinti cu doua implanturi inserate.

Avantajul oferit de implanturi este acela ca un pacient care si-a pierdut dintii posteriori de pe arcada (nu mai are ”legaturi”) pentru o lucrare fixa (punte dentara cu dinti stalpi), se poate bucura in continuare de confortul oferit de o lucrare fixa cu ajutorul implanturilor.

 • De ce sa alegi un implant dentar?

Fara indoiala, cel mai important avantaj al unui implant dentar este acela ca transmite forta masticatorie osului suport asa cum o face si un dinte natural. In acest fel, pacientul va simti rezistenta opusa la masticarea alimentelor asemanator cu cea a unui dinte natural.

Inserarea unui impant dentar are o rata de succes de peste 97%, extrem de rare fiind cazurile cand acesta este respins de catre organism si doar in prezenta unor patologii asociate.

Un implant dentar poate inlocui un dinte lipsa sau in cazul in care toti dintii maxilari sau mandibulari lipsesc, cu ajutorul a 4 sau 6 implanturi se poate face o protezare fixa. Numarul de implanturi care pot fi inserate depinde de starea osoasa a pacientului. Cu cat este efectuata mai repede protezarea postextractional, cu atat sansele de pastrare a osului sunt mai mari.

Daca va aflati in situatia de a avea un dinte lipsa, implantul dentar poate reprezenta pentru dumneavoastra solutia de a va recastiga increderea in sine, in redescoperirea placerii de a manca ce doriti si sa va recapatati zambetul. Implanturile dentare sunt usor de mentinut, printr-o igiena dentara buna asa cum aveti grija si de dintii naturali.


 

Cum decurge inserarea implantului dentar?

Procedura prin care se insera implantul dentar este cea chirurgicala. Aceasta este o procedura complexa realizata in clinica Cubic Dent de catre medicul chirurg cu specializare dento-alveolara cu pregatire in implantologie avand o experienta de peste 9 ani.

Pentru ca aceasta manopera chirurgicala sa decurga perfect este necesar ca un anumit protocol terapeutic sa fie urmat.

Cum sa te pregatesti pentru interventie, la ce sa te astepti in timpul interventiei, care pot fi problemele care pot interveni dupa inserarea unui implant dentar precum si informatii specifice ce descriu inserarea propriu-zisa a implantului poti afla din site-ul dedicat implantologiei din 2019.


Unde oferim serviciile noastre?

Clinica stomatologica din Bucuresti, sector 2 va asteapta cu servicii dedicate de implantologie in Bucuresti. Oferim servicii calitative de implantologie si protezare fixa cu ajutorul implanturilor de ultima generatie la un pret accesibil pacientilor nostrii. Pentru programari sau alte informatii, nu ezitati sa ne contactati.

De asemenea, puteti gasi mult mai multe informatii pe site-ul dedicat in exclusivitate implantologiei, updatat periodic cu stiri si mod de lucru conform inovatiilor din domeniu.

ai o urgenta stomatologica in Bucuresti?

Implantul dentar MEGAGEN:

 • reprezinta cel mai performant tip de implant al secolului 21, indicat in majoritatea cazurilor clinice. Acesta este creat special pentru a minimiza pierderea osului crestat cat si a ţesutului gingival moale.
Principalele avantaje:
 • retentie osoasa maxima
 • stabilitate si durabilitate in timp
 • permite inlocuirea oricarui tip de dinte
 • este rezistent in zona molarilor
 • rezultate foarte bune chiar si atunci cand osul nu este de cea mai buna calitate
 • estetica foarte buna

Implant dentar MEGAGEN – Promotie pe perioada limitata

Implant Megagen AnyOne2400 lei (include coroana dentara GRATUIT)
Implant Megagen AnyRidge3400 lei (include coroana dentara GRATUIT)
Oferta include:
 • Consultatie de specialitate de catre medicul chirurg
 • Planul de tratament individualizat
 • Interventia chirurgicala
 • Implantul dentar MEGAGEN
 • Capa de vindecare
 • Bontul de vindecare
 • Toate accesoriile de laborator

Tarifele afisate sunt aflate in promotie pentru o perioada limitata de timp. Pentru a beneficia de OFERTA, va rugam sa va programati online sau telefonic.

Programare