Despre noi

Calitatea, unul dintre obiectivele noastre

In cadrul Cubic Dent pacienții noștri beneficiază de îngrijiri de o calitate superioară într-un mediu prietenos astfel incat teama de stomatolog sa fie lasata deoparte. Personalul precum si  facilitățile noastre vă vor face să vă simțiți ca acasă, iar tehnologia dentară de ultimă generatie vă va asigura că sănătatea dumneavoastră este îngrijită cu atenție la detalii și un angajament pentru excelență.

Medicii clinicii noastre va vor oferi informatiile necesare despre sanatatea dumneavoastra dentara si va vom recomanda intotdeauna doar tratamentul cel mai potrivit in cazul dumneavoastra. In clinica noastra tratam, atat pe tine cat si pe familia ta, cu o deosebita importanta si ne mandrim cu increderea si relatiile pe care le construim cu pacientii nostri.

Dotari

Intregul personalul nostru este angajat in respectarea valorilor clinicii Cubic Dent. Ne-am dorit sa alegem tot ce este mai bun din respect atat pentru noi cat si pentru pacientii nostrii. Avand o echipa formata din medici stomatologi ce folosesc tehnologie de ultima generatie, putem oferi servicii de cea mai buna calitate pacientilor nostri.

UNITURI DENTARE SIGER U200 cu o ergonomie sporita, reprezinta cea mai importanta dotare dintr-un cabinet stomatologic. Unitul dentar SIGER U200 reuneste design-ul atractiv, tehnologia de ultima generatie, performanta, fiabilitatea si calitatea optima pentru a indeplini cerinte de ultimă ora in materie de practica dentara. Datorita design-ului, materialelor de calitate folosite in constructia unit-ului, cat si a finisajelor de exceptie, SIGER U200 îndeplineste normele europene in materie de igiena, protectia mediului si siguranta.

AUTOCLAV (Sterilizator) DENTAL DxP Domina. Sterilizarea in cadrul Cubic Dent se face conform legislatiei in vigoare respectand cele mai inalte standarde de calitate. Autoclavul indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare (testul Bowie&Dick si testul Helix).

edf

APEX – FINDER si MICROMOTOR ENDODONTIC VDW SILVER RECIPROC pentru realizarea corecta si completa a tratamentelor endodontice, intr-un timp mult mai redus decat prin varianta clasica manuala si cu o siguranta mult sporita.

edf

Aspiratorul chirurgical mobil ASPINA, ofera libertate medicului stomatolog, asigurand o ergonomie crescuta. Acetsta este  utilizat in interventii stomatologice unde este necesara o absortie puternica (ex. inserarea implantului dentar, chirurgie dento-aleveolara, tratament endodontic).

dav

LAMPA FOTOPOLIMERIZARE WOODPECKER pentru realizarea rapida a obturatiilor din compozit.

edf

TRUSA IMPLANTOLOGIE si FIZIODISPENSER sunt Instrumente indispensabile in tratamentul de implant dentar in clinica stomatologica Cubic Dent din Bucuresti. In acest moment folosim cu precadere produsele MEGAGEN, care prezinta un raport calitate – pret extrem ridicat.  Fiziodispenserul Nouvag MD11 cu Led utilizat in cadrul clinicii Cubic Dent este unul dintre cele mai performante. Acesta foloseste ser fiziologic pentru a exclude posibilitatea necrozei osoase din timpul procesului.

fiziodispenser-nouvag-md11-cu-led

Misiune & Valori

Clinica stomatologica Cubic Dent isi doreste recunoastere si respect in domeniul in care activeaza prin furnizarea de servicii medicale stomatologice la cele mai inalte standarde.

Valori fundamentale:

  • Sinceritate, integritate si respect: actionam intotdeauna in interesul pacientilor nostri conform principiilor profesionale si morale.
  • Apreciere, loialitate si grija fata de pacientii nostrii: ne dorim incredere si relatii de durata construite cu pacientii si partenerii nostrii deoarece acestia sunt cei mai importanti pentru noi.
  • Calitate si responsabilitate: furnizarea serviciilor medicale de cea mai buna calitate intr-un mod complet responsabil fata de zambetul pacientilor nostrii.

Va recomandam sa explorati serviciile pe care le oferim, printre care:

Si multe altele, executate cu profesionalism si seriozitate.

un zambet perfect la cubicdent

Echipa noastra

Clinica stomatologica Cubic Dent