clinica de pedodontie in Bucuresti

Prima vizita la medicul dentist

Alegerea dentistului potrivit pentru tine se dovedeste a fi de foarte multe ori un lucru dificil. Aceasta alegere devine si mai greu de facut atunci cand vine vorba de copilul tau. Putem spune ca in zilele noastre este extrem de important sa alegem medicul stomatolog cel mai potrivit. Astfel, acesta poate deveni un element esential in asigurarea sanatatii orale a copilului pe masura ce acesta creste cat si in viata sa adulta. Dar, ca parinte, cum poti stii care este medicul dentist cel mai potrivit copilului tau si unde il poti gasi?

Pentru a veni in ajutorul tau, regasesti mai jos cateva aspecte cheie pe care noi consideram ca ar trebui sa le ai in vedere atunci cand cauti un dentist bun in Bucuresti pentru copilul tau.  

Ingrijirea (modul de abordare) pacientului

Este evident ca modalitatea de acordare a asistentei stomatologice reprezinta cel mai important lucru pentru pacienti. Pe langa componenta clinica (consultatie, plan de tratament, manopere stomatologice), in cazul copiilor devine extrem de importanta componenta psihoemotionala (afectiva) a ingrijirii medicale si anume modul in care acestia sunt tratati si cum interactioneaza cu personalul medical atunci cand pasesc pentru prima data in clinica stomatologica din Bucuresti.

Crearea unui mediu confortabil pentru pacientii clinicii este unul dintre principalele obiective ale Cubic Dent. Senzatiile  de confort si relaxare resimtite intr-un cabinet stomatologic este ceea ce face ca un pacient sa revina, fie el adult sau copil. In cazul in care, copilul tau nu se simte binevenit, experienta va ramane intotdeauna cu acesta si va fi mai putin probabil sa efectueze controale regulate atunci cand va creste. Acest lucru are ca rezultat principal neglijarea igienei orale creandu-se astfel un tipar negativ pentru viata adulta.

Calitatea tratamentului stomatologic efectuat

Se intelege de la sine ca indiferent de modul de abordare a pacientului in cabinetul dentar, calitatea tratamentului primit ramane esentiala atunci cand alegem un medic dentist de incredere. Atunci cand calitatea serviciilor stomatologice nu este la un standard ridicat, nu ar trebui sa va duceti copilul acolo. De cele mai multe ori, in cazul copiilor, este necesara efectuarea tratamentului ortodontic, deoarece aceasta perioada a vietii lor este cea mai potrivita pentru purtarea aparatului dentar. Astfel, diferenta dintre un tratament ortodontic slab calitativ si unul eficient se va vedea destul de clar in final. Poti citi mai multe despre tratamentul ortodontic specializat din articolul de pe blog.

In caz ca este interesat si de tipurile de aparate ortodontice utilizate in stomatologia de astazi, te invitam sa citesti articolul relevant.

Atmosfera din clinica dentara

Luand in considerare toate aspectele mentionate mai sus, putem ajunge sa discutam despre atmosfera regasita in clinica stomatologica. Poti sa iti pui o serie de intrebari cum ar fi: cum arata clinica/ cabinetul in interior? Ce aparatura foloseste? Este curat sau nu? Personalul clinicii este primitor? Se simte ca un loc confortabil unde te-ai putea intoarce cu placere? De asemenea, poti sa te intrebi si daca este oare posibil sa construiesti o relatie de calitate cu medicul stomatolog cat si cu colaboratorii acestuia.

Daca standardele clinicii nu se reflecta clar in asteptarile tale, atunci cu siguranta nu este o buna alegere pentru copilul tau. Nu iti fie frica sa iti setezi standarde inalte de la inceput, deoarece stomatologia de astazi din tara poate oferi aceste standarde. Medicii clinicii stomatologice Cubic Dent din Bucuresti, sector 2, isi mentin actualizata pregatirea profesionala, astfel incat sa poata livra, tie si copilului tau, tratamente stomatologice complete si corecte la cele mai bune standarde. 

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *