Care este cel mai bun cabinet stomatologic din Bucuresti?

Aceasta este intrebarea pe care o pun foarte multi oameni interesati de servicii de stomatologie in capitala. Evident in acest domeniu (dar si in altele), raspunsul la intrebare trebuie sa vina din partea pacientilor care au fost sau nu multumiti de un anumit doctor sau o anumita clinica din oras. Recenziile au un rol important pentru a-ti face o parere despre seriozitatea oferita de un cabinet stomatologic.

Asadar, pentru a lua o decizie, ai trei variante.

  1. Mergi la risc si apelezi la primul cabinet stomatologic pe care l-ai gasit. De multe ori s-ar putea sa ramai surprins de raportul calitate-pret si de seriozitatea celor care nu sunt foarte cunoscuti. De ce? Simplu, fiind la inceput de drum, oamenii au mai multa pofta de munca si sunt dornici de afirmare. Desi discutam de un domeniu medical, pana la urma toti suntem oameni, iar „apetitul” poate sa dispara cu trecerea timpului.
  2. Te bazezi pe recenzii. S-ar putea sa fie o optiune buna, insa s-ar putea ca multe dintre recenzii sa fie fictive, publicate de prieteni, unele recenzii pot fi neadevarate si bazate pe frustrari personale. Din pacate, de cele mai multe ori pacientul trebuie sa aiba dreptate, chiar si atunci cand nu exista nici macar 30% adevar.
  3. Intrebi cunostintele, prietenii, familia si te bazezi pe recomandari din partea lor. Cea mai veche metoda de a face rost de cateva numere de telefon.

Ai gasit un doctor bun, fa-l sa te cunoasca!

Si nu discutam despre obiceiurile gresite cu atentii de Sarbatori sau dorinta unora de a exagera in exprimare, cu scopul de a se face remarcat. Daca ai gasit un doctor bun, mergi mai des la el. Stii ca ai des probleme dentare sau ai nevoie de interventii, nu lasa problemele sa se agraveze! Mergi la timp la doctor, planuiti interventiile impreuna cu medicul stomatolog si astfel reduceti riscul de aparitie a unor probleme ce pot fi costisitoare.

De cele mai multe ori, pacientii vin intr-un cabinet stomatologic atunci cand durerea nu mai poate fi suportata, se trateaza o buna perioada cu calmante sperand ca astfel vor disparea problemele si nu vor mai fi nevoiti sa ajunga la doctor.

Written by

The author didnt add any Information to his profile yet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *